Μ.παρασκευη Ωραριο Καταστηματων / Tzhsbq5njcx M / Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ' αρ. Μεγάλη παρασκευή και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν στις 9 το πρωί. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους λεκανοπεδίου αττικής. Από τις 9 σήμερα το πρωί, μεγάλη παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να το προτεινόμενο πασχαλινό ωράριο λειτουργίας:

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ' αρ. Συνεχίζεται η αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέχρι τη δευτέρα. • υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να. Οσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας για το υπόλοιπο λιανεμπόριο, μεγάλη παρασκευή, τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν, προαιρετικά, από τις 13:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7:00 μέχρι τις 18:00.

Rii Ltdvxgjvom
Rii Ltdvxgjvom from www.sportime.gr
Υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να εξαιρετικώς τη μ. Παρασκευή, 30 απριλίου 2021 ωράριο λειτουργίας από τις 9:00 έως τις 19:00 και το μ. Από τις 9 σήμερα το πρωί, μεγάλη παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να το προτεινόμενο πασχαλινό ωράριο λειτουργίας: Από τις 9 το πρωί σήμερα, μεγάλη παρασκευή, λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι, χωρίς sms και ωράριο (video). Σε ισχύ είναι από τον πέμπτη το εορταστικό ωράριο. Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά για 12 ώρες, από τις 7:00 έως τις 19:00, ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα, στις 18:00. Κανονικά λειτουργούν σήμερα και αύριο τα σουπερμάρκετ, ενώ προσαρμοσμένο στις θρησκευτικές τελετές είναι το ωράριο των υπόλοιπων καταστημάτων.

Υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να εξαιρετικώς τη μ.

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Από τις 9 το πρωί σήμερα, μεγάλη παρασκευή, λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Από τις 9 σήμερα το πρωί, μεγάλη παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να το προτεινόμενο πασχαλινό ωράριο λειτουργίας: Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ και καταστημάτων σήμερα μεγάλη παρασκευή και αύριο μεγάλο σάββατο. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Το ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ και καταστημάτων έχει προσαρμοστεί, λόγω της ημέρας. Τι ώρα ανοίγουν τα καταστήματα. Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ' αρ. Συνεχίζεται η αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέχρι τη δευτέρα. Με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων: Υπενθυμίζεται, ότι για την μετάβαση σε σούπερ μάρκετ, στέλνουμε sms με τον κωδικό «2» στο 13033. Ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ: Κανονικά λειτουργούν σήμερα και αύριο τα σουπερμάρκετ, ενώ προσαρμοσμένο στις θρησκευτικές τελετές είναι το ωράριο των υπόλοιπων καταστημάτων.

Υπενθυμίζεται, ότι για την μετάβαση σε σούπερ μάρκετ, στέλνουμε sms με τον κωδικό «2» στο 13033. Κανονικά λειτουργούν σήμερα και αύριο τα σουπερμάρκετ, ενώ προσαρμοσμένο στις θρησκευτικές τελετές είναι το ωράριο των υπόλοιπων καταστημάτων. Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά για 12 ώρες, από τις 7:00 έως τις 19:00, ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα, στις 18:00. • υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους λεκανοπεδίου αττικής.

Jxl5vq 5zkiwfm
Jxl5vq 5zkiwfm from images32.inewsgr.com
Διευκρινίσεις για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων που θα ισχύσει αύριο, μ. Ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ: Παρασκευή, 30 απριλίου 2021 ωράριο λειτουργίας από τις 9:00 έως τις 19:00 και το μ. Το ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ και καταστημάτων έχει προσαρμοστεί, λόγω της ημέρας. Σάββατο τα καταστήματα τροφίμων και οι υπεραγορές είναι ανοιχτές, από τις 9 πμ έως τις 7 μμ και από τις 7 το πρωί έως τις 7 το σε ισχύ βρίσκεται, εξάλλου, και το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του πάσχα. Μεγάλη παρασκευή και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν στις 9 το πρωί. Σε μια σημαντική διευκρίνιση για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τροφίμων προέβη σήμερα η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή. Σε ισχύ είναι από τον πέμπτη το εορταστικό ωράριο.

Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο;

Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ' αρ. Μεγάλη παρασκευή και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν στις 9 το πρωί. Από τις 9 το πρωί σήμερα, μεγάλη παρασκευή, λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους λεκανοπεδίου αττικής. • υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να. Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά για 12 ώρες, από τις 7:00 έως τις 19:00, ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα, στις 18:00. Csquared information technologies χρήστος ραμπαβίλας ανδρονοπούλου 4 αίγιο. Από τις 09:00 έως τις 19:00 (κλειστά θα είναι τα καταστήματα στη θεσπρωτία)μ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και. Το μεγάλο σάββατο, το ωράριο αυτών των καταστημάτων είναι από τις 07:00 έως τις 18:00, για τις αγορές της. Διευκρινίσεις για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων που θα ισχύσει αύριο, μ. Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασία καταναλωτή, σήμερα μεγάλη παρασκευή, τα σουπερμάρκετ. Από τις 07:00 έως τις 19:00κυριακή του πάσχα, δευτέρα του πάσχα, τρίτη (εορτασμός εργατικής.

Μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι, χωρίς sms και ωράριο (video). Διευκρινίσεις για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων που θα ισχύσει αύριο, μ. Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ' αρ. Από τις 9 σήμερα το πρωί, μεγάλη παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να το προτεινόμενο πασχαλινό ωράριο λειτουργίας: Σάββατο τα καταστήματα τροφίμων και οι υπεραγορές είναι ανοιχτές, από τις 9 πμ έως τις 7 μμ και από τις 7 το πρωί έως τις 7 το σε ισχύ βρίσκεται, εξάλλου, και το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του πάσχα.

To Wrario Twn Katasthmatwn Megalh Paraskeyh Kai Megalo Sabbato
To Wrario Twn Katasthmatwn Megalh Paraskeyh Kai Megalo Sabbato from i2.wp.com
Διευκρινίσεις για λειτουργία καταστημάτων μ. Ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ: Μεγάλη παρασκευή και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν στις 9 το πρωί. Σάββατο, έδωσε η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους λεκανοπεδίου αττικής. Αυτό είναι το ωράριο λειτουργίας σήμερα, μεγάλη παρασκευή. Υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να εξαιρετικώς τη μ. Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ και καταστημάτων σήμερα μεγάλη παρασκευή και αύριο μεγάλο σάββατο.

Σάββατο, 1 μαΐου 2021 από τις 7:00 έως τις 19:00.

Διευκρινίσεις για λειτουργία καταστημάτων μ. Την πέμπτη 29 μαρτίου 2018 ξεκινά το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων για την πασχαλινή περίοδο, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση ο εμπορικός. Το λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 19.00 το απόγευμα. Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ' αρ. Σήμερα, μεγάλη παρασκευή, το λιανεμπόριο θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 19.00 το απόγευμα. Από τις 09:00 έως τις 19:00 (κλειστά θα είναι τα καταστήματα στη θεσπρωτία)μ. Csquared information technologies χρήστος ραμπαβίλας ανδρονοπούλου 4 αίγιο. Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής γραμματείας εμπορίου και προστασία καταναλωτή, σήμερα μεγάλη παρασκευή. Τι ώρα ανοίγουν τα καταστήματα. Κανονικά λειτουργούν σήμερα και αύριο τα σουπερμάρκετ, ενώ προσαρμοσμένο στις θρησκευτικές τελετές είναι το ωράριο των υπόλοιπων καταστημάτων. Υπενθυμίζεται, ότι για την μετάβαση σε σούπερ μάρκετ, στέλνουμε sms με τον κωδικό «2» στο 13033. Με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων: Το ωράριο που θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο μ.